Onze Rechtsgebieden

Mao Advocaten kenmerkt zich door haar veelzijdigheid: wij bieden deskundige ondersteuning op diverse rechtsgebieden, zodat we voor elke juridische uitdaging een oplossing hebben die perfect op uw situatie aansluit.

Onze expertise, uw overwinning

Samen naar een doeltreffende oplossing.
Onze advocaten zijn gespecialiseerd in personenschade, strafrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, sociale zekerheidsrecht en meer. Of het nu gaat om persoonlijke bijstand of bescherming van uw zakelijke belangen, wij bieden altijd juridische bijstand op maat. Hiermee bent u altijd verzekerd van een advocaat met diepgaande kennis en ervaring. Onze expertise, uw overwinning.

Letselschade

Onze letselschade dienst biedt uitgebreide juridische bijstand aan slachtoffers van ongevallen en persoonlijk letsel. Wij begrijpen dat dergelijke situaties niet alleen fysieke en emotionele gevolgen hebben, maar ook financiële lasten met zich mee kunnen brengen. Ons gespecialiseerde team van letselschadeadvocaten staat klaar om cliënten te helpen bij het verkrijgen van rechtvaardige vergoedingen en het behartigen van hun belangen. Van verkeersongevallen tot medische nalatigheid en letsel op het werk, wij bieden expertise in diverse letselschadeclaims. Onze focus ligt op het onderzoeken van de omstandigheden, het verzamelen van bewijs en het onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen om ervoor te zorgen dat cliënten de vergoeding krijgen die ze verdienen. We streven naar een eerlijke en adequate vergoeding om te helpen bij herstel, medische kosten en verlies van inkomsten.
Letselschade advocaat Schiedam

Bestuursrecht

Onze bestuursrecht dienst biedt gespecialiseerde juridische bijstand bij geschillen tussen burgers en overheidsinstanties. Of het nu gaat om vergunningen, beslissingen over uitkeringen, of andere administratieve kwesties, ons toegewijde team van bestuursrechtadvocaten staat klaar om cliënten te helpen bij het begrijpen van complexe regelgeving en het verdedigen van hun rechten.

Wij realiseren ons dat interactie met de overheid soms verwarrend en overweldigend kan zijn. Onze experts loodsen u door het proces, verduidelijken juridische procedures en ondernemen indien nodig passende juridische stappen om ervoor te zorgen dat uw rechten worden gewaarborgd. Of het nu bezwaarprocedures, beroep bij rechtbanken of onderhandelingen met overheidsinstanties betreft, ons team staat voor u klaar.

Arbeidsrecht

Bent u recentelijk ontslagen en heeft u behoefte aan professionele begeleiding tijdens deze uitdagende periode? Bij Mao Advocaten begrijpen wij dat ontslagkwesties complex zijn en emotionele uitdagingen met zich meebrengen. Ons gespecialiseerde team staat klaar om u op snelle en effectieve wijze te assisteren.

Of het nu gaat om advisering tijdens ontslagonderhandelingen, het starten van juridische procedures, of het behartigen van uw belangen in arbeidsrechtelijke geschillen, onze experts beschikken over de ervaring en zijn toegewijd om u door elke fase van het proces te leiden. Aarzel niet om vandaag nog contact met Mao Advocaten op te nemen voor persoonlijke en doeltreffende juridische ondersteuning in uw arbeidsgeschil.

Fiscaal recht

De Belastingdienst maakt gebruik van diverse instrumenten voor belastingheffing en -inning. In de praktijk kan het echter voorkomen dat deze rechten van de belastingplichtige niet altijd worden gerespecteerd. In zulke gevallen is het van groot belang om te kunnen rekenen op deskundige rechtsbijstand. De fiscale advocaten van Mao Advocaten begrijpen als geen ander wat uw rechten zijn en zetten zich actief in om deze te waarborgen.

Strafrecht

Wij begrijpen dat strafrechtelijke zaken zeer ernstig kunnen zijn en grote gevolgen kunnen hebben voor het leven van onze cliënten. Onze experts zetten zich in voor een grondige analyse van elke zaak, het verzamelen van bewijs, strategische planning en krachtige verdediging in de rechtszaal. Of het nu gaat om overtredingen, misdrijven, witteboordencriminaliteit, drugszaken of complexere zaken, ons team heeft een bewezen staat van dienst in het behalen van positieve uitkomsten voor onze cliënten.

Ondernemingsrecht

Wij begrijpen dat ondernemingsrecht complex en onderhavig aan verandering is. Onze ondermeningsrechtadvocaten staan klaar om u te ondersteunen waar nodig.

Of het nu gaat om het opstellen van contracten, fusies en overnames, het beheer van intellectueel eigendom, geschillen met werknemers, aandeelhoudersovereenkomsten, of naleving van regelgeving, wij bieden strategisch advies en oplossingen om de zakelijke belangen van onze cliënten te beschermen en te bevorderen.

Sociale Zekerheidsrecht

Of het nu gaat om arbeidsongeschiktheidsuitkeringen, werkloosheidsuitkeringen, bijstandsregelingen, of andere sociale voorzieningen, ons doel is om ervoor te zorgen dat onze cliënten krijgen waar ze recht op hebben. We bieden juridisch advies bij het aanvragen van uitkeringen, het aanvechten van beslissingen van overheidsinstanties, en het vertegenwoordigen van cliënten in beroepsprocedures.

Ons team heeft uitgebreide ervaring in het omgaan met sociale zekerheidskwesties en heeft succesvol geholpen bij het verkrijgen van rechtvaardige uitkomsten voor individuen en gezinnen. We begrijpen dat deze zaken vaak gepaard gaan met financiële en emotionele stress, en we zijn vastbesloten om onze cliënten door het proces te begeleiden en hun belangen te beschermen.

Bezwaar - Beroep

Onze dienst omvat het vertegenwoordigen van cliënten in bezwaar- en beroepsprocedures bij verschillende juridische kwesties. Of het nu gaat om een geschil met de overheid, een afwijzing van een uitkering, een belastingaanslag, een vergunningskwestie of een andere beslissing waarmee u het niet eens bent, ons gespecialiseerde team van advocaten staat klaar om uw belangen te behartigen.

Onze dienst om in bezwaar of in beroep te gaan is gebaseerd op grondige analyse, strategische planning en effectieve vertegenwoordiging. We werken nauw samen met onze cliënten om hun zaak te begrijpen, bewijsmateriaal te verzamelen en juridische stappen te ondernemen om hun rechten te verdedigen. Of het nu gaat om administratieve procedures, rechtbankprocessen of onderhandelingen met tegenpartijen, ons team staat aan uw zijde om u te helpen de best mogelijke uitkomst te bereiken.

Vraag het onze advocaten

Start het gesprek.

Heeft u een vraag voor ons?

Wilt u meer informatie of wenst u een overleg met een van onze juridische specialisten? Laat uw gegevens achter via het formulier hieronder, en wij zorgen voor een spoedige terugkoppeling.

De advocaat
uit Schiedam

Mao Advocaten logo