De advocaat uit Schiedam

Samenwerken versterkt onze capaciteiten, bereikt doelen en creëert een inspirerende werkomgeving voor iedereen.

Onze ons

Maak kennis met ons advocatenteam

Bij Mao Advocaten draait alles om u. In onze praktijk gaan we verder dan alleen juridisch advies; we bieden een luisterend oor en een helpende hand in tijden waarin u dat het meest nodig heeft. Of u nu worstelt met personenschade, een arbeidsconflict of een andere juridische uitdaging, wij zijn er om u door deze complexe situaties te leiden met empathie, expertise en toewijding. Onze aanpak is persoonlijk en afgestemd op uw unieke omstandigheden, want wij geloven dat achter elke zaak een menselijk verhaal schuilt. Bij Mao Advocaten vindt u niet alleen juridische bijstand, maar een team dat zich inzet om uw lasten te verlichten en samen met u naar de best mogelijke uitkomst te streven.

Mao Advocaten logo
Abdunasir Mao - Letselschade advocaat Schiedam

Abdunasir Mao

Advocaat

Adil Mao - Advocaat Schiedam

Adil Mao

Advocaat

Sheraz Iqbal - Advocaat Schiedam

Sheraz Iqbal

Advocaat

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

a. Abdunasir Mao staat geregistreerd op letselschaderecht;

b. Adil Mao staat geregistreerd op strafrecht; en

c. Sheraz Iqbal staat geregistreerd op arbeidsrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Latifa El Mahjoubi

Latifa El Mahjoubi

Juridisch medewerker

Anjana Baidjnath-Panday

Anjana Baidjnath-Panday

Juridisch medewerker

Anjana Baidjnath-Panday

Anjana Baidjnath-Panday

Juridisch medewerker

Naam

Titel

Naam

Titel

Naam

Titel

“Waar het recht spreekt, verdedig ik met passie.”

Adil Mao - Advocaat

Hoe gaan wij te werk

Resultaatgerichte juridische oplossingen met toewijding.

Bij Mao Advocaten kunt u een proactieve en een op maat gemaakte aanpak voor elke juridische kwestie verwachten. U krijgt advies die naadloos aansluit op uw specifieke situatie. Door goed te luisteren en te analyseren definiëren wij de contouren van uw zaak met uiterste zorg.

Of het nu gaat om letselschade, strafrecht, arbeidsrecht of ondernemingsrecht, Mao Advocaten biedt strategieën die perfect aansluiten op de dynamiek van het moderne recht. Transparantie en open communicatie staan centraal als kernwaarden, waardoor we samen een sterke vertrouwensband opbouwen terwijl we streven naar effectieve oplossingen en rechtvaardige resultaten.

Start het gesprek.

Heeft u een vraag voor ons?

Wilt u meer informatie of wenst u een overleg met een van onze juridische specialisten? Laat uw gegevens achter via het formulier hieronder, en wij zorgen voor een spoedige terugkoppeling.

De advocaat
uit Schiedam

Mao Advocaten logo